Sinds 1991 is Odyssey een veilige keuze in België. Als deskundigen op het gebied van transport van medische-farmaceutische producten en gereguleerde producten, zorgen wij ook voor uw minder gevoelige, maar daarom niet minder belangrijke pakketten over de hele wereld. Met onze ervaring en samen met onze partners bieden wij u een service op maat die aan al uw vragen voldoet.

Onze verladers commissioningvaardigheden evenals IATA-agenten stellen ons in staat om met alle luchtvaartmaatschappijen te werken, evenals elke andere manier van transport te gebruiken om zo goed mogelijk aan de vereisten van uw verzoek te voldoen.

KLANTTEVREDENHEID

VERBINTENISSEN

BESCHIKBAARHEID 24/7

VERTROUWEN

partners over de hele wereld
jaar expertise
medisch gerelateerde activiteit

ONZE GEPERSONALISEERDE DIENSTEN

Ons aanbod op maat zorgt ervoor dat er geen beperkingen meer zijn bij het verzenden van uw pakketten . Wij bieden 24h/7 ondersteuning met Odyssey als uw enige contactpersoon. We doen er alles aan om zo snel mogelijk op uw verzoeken in te gaan en om u de best mogelijke kwaliteit te bieden.

MEDISCH EN FARMACEUTISCH

Levering van uw medisch-farmaceutische producten overal ter wereld, rekening houdend met de verschillende protocollen met betrekking tot elke zending

PUBLICATIES

Levering van advertentiemateriaal op uw evenementen. Elk evenement is uniek en we doen er alles aan om het een succes te maken.

PUBLICITEIT

Levering van uitgeverijen naar internationale bedrijven die jaarlijkse of maandelijkse resultaten over de hele wereld moeten verzenden.

E-commerce

Levering vanuit verschillende Europese hoofdsteden. Wij bieden u leveringen in minder dan 24 uur.

Ons team

Bernard Decharneux

Administrateur Délégué
bernard@odyssey.be

Jean-Marc Christiaens

Directeur des opérations
jean-marc@odyssey.be

Jean-Bernard Decharneux

Business Developper
jean-bernard@odyssey.be

Contacteer ons

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

Mail

info@odyssey.be

Adres

Avenue A.J Slegers 150 - 1200 Woluwé-Saint-Lambert | Brucargo 709

Telefoon

+32 2 721 54 34
0800 95 010